Klopper & Kramer

Klopper & Kramer is een familiebedrijf dat bijna een eeuw bestaat. Wij zijn bekend en vertrouwd met alle nieuwe ontwikkelingen en koppelen deze deskundigheid graag aan onze jarenlange ervaring in het verzorgen van een logistiek goed georganiseerde uitvaart. Wij beschikken over een mooi uitvaartcentrum, hebben onze eigen rouwwagens en maken dankbaar gebruik van de diensten van onze ervaren uitvaartleiders, chauffeurs en verzorgers. Wij streven continu naar een goede balans tussen betrokkenheid en professionaliteit.

Dat mensen sterven, dat de dood komt, daar heb je maar in beperkte mate invloed op. Hoe je daarna afscheid neemt, daar kun je in kiezen. Als medewerkers van Klopper & Kramer uitvaartcentrum staan wij paraat om mee vorm te geven aan een uitvaart op maat, passend bij degene die is overleden en passend bij de mensen om hem of haar heen.

Wensenlijsten

Soms heeft iemand bij leven op papier vast gelegd wat hij zou willen. Soms is er over gesproken en is bekend wat iemand graag (of zeker niet) zou willen. Soms is de dood onverwacht en hebben de nabestaanden geen idee waar ze moeten beginnen en waar ze heen moeten. U kunt bij ons ook een persoonlijke wensenlijst invullen.

Nabestaanden

Maar het gaat niet alleen om degene die is overleden. Net zo belangrijk is wat de mensen willen die direct betrokken zijn, wat hen kan helpen om goed afscheid te nemen en troost kan bieden. Als je achteraf kunt zeggen dat je ook na de dood goed voor iemand hebt gezorgd, dan kan dat helpen om verder te gaan. Klopper & Kramer Nijmegen helpt u niet alleen voor een uitvaart maar ook erna.

Geloofsovertuigingen

Voor sommige mensen biedt hun geloof een leidraad voor het afscheid. Steeds vaker komt het voor dat alles open is en men zelf een goede vorm moet zien te vinden.

Voor de medewerkers van uitvaartcentrum Klopper & Kramer is dit vertrouwd terrein. Wij zijn bekend met de diverse soorten locaties in de omgeving waar een afscheidsbijeenkomst kan worden gehouden. Wij kunnen suggesties geven en er is een netwerk van ritueelbegeleiders waar wij een beroep op kunnen doen. Met tarieven en kosten zijn wij bekend, zodat wij u kunnen adviseren over een uitvaart die ook passend is binnen de financiële mogelijkheden.

Over Klopper & Kramer: