Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Kosten uitvaart

Kosten uitvaart

De kosten van een uitvaart zijn uiteraard afhankelijk van individuele wensen, waardoor er verschillen zijn per uitvaart.

De mogelijkheden

Ook voor mensen met een beperkt budget hebben wij mogelijkheden om een passende uitvaart te realiseren. Gemiddeld kost een uitvaart tussen €4.500 en €8.000. Aanzienlijk goedkoper kan, maar duurder ook. De totale kosten zijn een optelsom van de kosten die Klopper & Kramer in rekening brengt (bijvoorbeeld ons aannametarief, drukwerk) en de kosten van derden (bijvoorbeeld begraafplaats/crematorium, krant, condoleancebijeenkomst).

Belangrijke zaken die de kosten bepalen zijn bijvoorbeeld:

  • Het aantal personen dat u uitnodigt voor de uitvaart’
  • De keuze voor begraven of cremeren;
  • De locatie van het afscheid, de uitvaart en de condoleance-bijeenkomst na afloop.
  • Er zijn nog veel meer zaken die de kosten van een uitvaart bepalen. Tijdens een persoonlijk gesprek waarin wij samen met u de wensen op een rij zetten, kunnen wij u vrijblijvend informeren over de kosten. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de financiering van uw wensen door middel van een verzekering of een deposito.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters