Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een voorbespreking plannen? 

Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer: 024 323 4444
U kunt ook een email sturen naar post@kk.nl

Inloopspreekuur
Iedere donderdagmiddag hebben wij een inloopspreekuur. Van 14.00 tot 16.00 bent u van harte welkom om uw vragen te stellen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Adres
Klopper & Kramer
Groesbeekseweg 424
Nijmegen 6523 PP

Bezoektijden
Voor rouwbezoek geven de nabestaanden aan wat de wensen zijn. Er zijn geen vastgestelde bezoektijden. Wij beschikken over een smaakvol ingerichte ruimte die kan worden gebruikt als 24-uurs kamer. Bij gebruik van deze faciliteit krijgen de nabestaanden een pasje waarmee zij dag en nacht toegang hebben tot dit deel van het pand.

Afgeven bloemen
Bloemstukken kunnen worden bezorgd binnen kantoortijden: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor levering in het weekend moet vooraf een afspraak worden gemaakt.

Contactformulier

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.. 

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters