Contact

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een voorbespreking plannen? 

Wij zijn altijd bereikbaar op telefoonnummer: 024 323 4444
U kunt ook een email sturen naar post@kk.nl

Inloopspreekuur
Iedere donderdagmiddag hebben wij een inloopspreekuur. Van 14.00 tot 16.00 bent u van harte welkom om uw vragen te stellen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Adres
Klopper & Kramer
Groesbeekseweg 424
Nijmegen 6523 PP

Bezoektijden
Voor rouwbezoek geven de nabestaanden aan wat de wensen zijn. Er zijn geen vastgestelde bezoektijden. Wij beschikken over een smaakvol ingerichte ruimte die kan worden gebruikt als 24-uurs kamer. Bij gebruik van deze faciliteit krijgen de nabestaanden een pasje waarmee zij dag en nacht toegang hebben tot dit deel van het pand.

Afgeven bloemen
Bloemstukken kunnen worden bezorgd binnen kantoortijden: maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Voor levering in het weekend moet vooraf een afspraak worden gemaakt.

Contactformulier

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.. 

Over ons

In onze visie zijn het de wensen van de cliënt die centraal staan bij het regelen van een uitvaart. Mensen kiezen voor een uitvaart die aansluit bij de eigen levensstijl, wensen en voorkeuren. Gelukkig, zouden we hier bij Klopper & Kramer willen zeggen. Want ook al betekent een uitvaart afscheid nemen van iemand, afscheid nemen op een manier die recht doet aan het leven van de overledene maakt dat afscheid mooier en draaglijker. Ons team van uitvaartzorg professionals helpt graag bij het vervullen van uw wensen.