Uitvaart Nijmegen

Klopper & Kramer is een onafhankelijke uitvaartverzorger die in samen met de nabestaanden, op een persoonlijke en professionele wijze, zorgt voor een persoonlijke uitvaart in Nijmegen en omgeving. In ons Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom bieden wij hulp biedt bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene. Uitvaartverzorging Klopper en Kramer in Nijmegen biedt zowel hulp bij een begrafenis als bij een crematie, in Nijmegen en ruime omgeving, denk daarbij aan Malden, Beek-Ubbergen, Beuningen, Berg en Dal, Lent. Vanuit ons Uitvaartcentrum aan de Groesbeekseweg 424 in Nijmegen kunt u terecht voor zowel een uitgebreide luxe uitvaart, als voor een Budget-uitvaart. Voor ieder budget een passende uitvaart is ons motto.

Klopper & Kramer begrafenis- en crematieverzorging is gevestigd in de Villa Oud-Mariënboom, aan de Groesbeekseweg 424 te Nijmegen. In onze visie zijn het de wensen van de cliënt die centraal staan bij het regelen van een uitvaart. Ook een voorbespreking van een persoonlijke uitvaart voor iemand die terminaal ziek is, komt steeds vaker voor. U kunt altijd bellen voor Uitvaartinformatie of een blik in ons uitgebreide assortiment Lijkkisten , drukwerk zoals rouwbrieven en gedachtenisprentjes.

Een uitvaart betekend afscheid nemen van een overledene, afscheid nemen op een manier die recht doet aan het leven van de overledene maakt dat afscheid mooier en draaglijker. Klopper & Kramer streeft ernaar iedere uitvaart een eigen karakter te geven, zodat het een unieke Uitvaart wordt waar alle nabestaanden met een goed gevoel op terug kijken. Een afscheidsbijeenkomst in de lommerrijk gelegen Villa Oud-Mariënboom draagt daar zeker aan bij.

Stel er  gaat een dierbare dood in Nijmegen of omgeving. Bel je dan naar een van de grote verzekeraars zoals Dela, Monuta, Yarden of naar de compactuitvaart van de PC? Of bel je Klopper en Kramer in Nijmegen om op een stikt persoonlijke manier afscheid te nemen van je dierbare overledene?
Zelf de overledene verzorgen, samen met de professionele hulp, in het rouwcentrum of thuis bij een thuisopbaring is iets wat wij graag aanbieden. Het zelf dragen van de kist is een andere vorm van meehelpen bij de uitvaart door de nabestaanden. Wij willen graag meedenken om de begrafenis of crematie in de geest van de overledene vorm te geven en om uw eigen manier van afscheid nemen vorm te helpen geven.