Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444
header

Uitvaart Nijmegen

Klopper & Kramer is een onafhankelijke uitvaartverzorger die in samen met de nabestaanden, op een persoonlijke en professionele wijze, zorgt voor een persoonlijke uitvaart in Nijmegen en omgeving. In ons Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom bieden wij hulp bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene. Uitvaartverzorging Klopper en Kramer in Nijmegen biedt zowel hulp bij een begrafenis als bij een crematie, in Nijmegen en ruime omgeving, denk daarbij aan Malden, Beek-Ubbergen, Beuningen, Berg en Dal, Lent. Vanuit ons Uitvaartcentrum aan de Groesbeekseweg 424 in Nijmegen kunt u terecht voor zowel een klassieke uitvaart met alles er op en er aan, als voor een budget-uitvaart. Voor ieder budget een passende uitvaart is ons motto.

Stel er gaat een dierbare dood in Nijmegen of omgeving. Belt u dan naar een van de grote verzekeraars zoals Dela, Monuta, Yarden? Of belt u Klopper en Kramer in Nijmegen om op een stikt persoonlijke manier afscheid te nemen van je dierbare overledene?

Zelf de overledene verzorgen, samen met de professionele hulp, in het rouwcentrum of thuis bij een thuisopbaring is iets wat wij graag aanbieden. Het zelf dragen van de kist is een andere vorm van meehelpen bij de uitvaart door de nabestaanden. Wij willen graag meedenken om de begrafenis of crematie in de geest van de overledene vorm te geven en om uw eigen manier van afscheid nemen vorm te helpen geven.

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?