Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Uitvaart Nijmegen

Uitvaartcentrum Nijmegen

Klopper & Kramer is een onafhankelijke uitvaartverzorger die in samenspraak met de nabestaanden, op een persoonlijke en professionele wijze, zorgt voor een persoonlijke uitvaart in Nijmegen en omgeving. In ons Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom bieden wij hulp bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene.

Uitvaartverzorging Klopper en Kramer in Nijmegen biedt zowel hulp bij een begrafenis als bij een crematie, in Nijmegen en ruime omgeving, denk daarbij aan Malden, Beek-Ubbergen, Beuningen, Berg en Dal, Lent. Bijvoorbeeld een serene natuurbegrafenis op natuurbegraafplaats Mookerheide. Vanuit ons Uitvaartcentrum aan de Groesbeekseweg 424 in Nijmegen kunt u bij onze voor elke type uitvaart terecht. 

Uitvaartbegeleiding in de regio

Stel er gaat een dierbare dood in Nijmegen of omgeving. Belt u dan naar een van de grote verzekeraars zoals Dela, Monuta, Yarden? Of belt u Klopper en Kramer in Nijmegen om op een strikt persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare overledene? Met een uitvaartverzorger die de omgeving kent.

Zelf de overledene verzorgen, samen met de professionele hulp, in het rouwcentrum of thuis bij een thuisopbaring is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Het zelf dragen van de kist is een andere vorm van meehelpen bij de uitvaart door de nabestaanden. Wij denken als uitvaartondernemer graag mee om de begrafenis of crematie in de geest van de overledene vorm te geven en om uw eigen manier van afscheid nemen vorm te geven.

Klopper & Kramer organiseert al 100 jaar de meest bijzondere uitvaarten in Nijmegen en omstreken. U kunt de ervaringen van anderen hier lezen. Daaruit blijkt dat mensen die u voor gingen de uitvaartzorg van Klopper & Kramer vooral waarderen vanwege de echt persoonlijke aanpak.

Niets is standaard, alles gaat volgens de wensen van de overledene en betrokkenen. Indien de overledene de wens heeft om in de natuur begraven te worden is dit mogelijk bij Klopper & Kramer.

100 jaar ervaring zorgt ook voor deskundigheid en zekerheid. U kunt er van op aan dat wij van de uitvaart een memorabel moment maken. Zodat u op het afscheid kan focussen.

Heeft u vragen over een begrafenis of crematie in Nijmegen en omgeving? Stel deze vrijblijvend via 024-2122339, post@kk.nl of de chatknop rechts onderin. Wij helpen u graag verder.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters