Uitvaart

Een waardig moment

Een uitvaart brengt altijd een emotionele beladenheid met zich mee. Het is een moment waarop u op een mooie en fijne manier afscheid wil nemen van uw dierbare. Dat doet iedereen op zijn eigen manier. Een waardige uitvaart is hierbij erg belangrijk. Wij van Klopper & Kramer helpen u daar graag bij. We zorgen ervoor dat de herdenking een persoonlijk en waardig moment is, dat eer doet aan uw dierbare.

We helpen u graag met het regelen van een uitvaartWe zullen samen uw wensen en behoeftes doornemen, zodat we u zo veel en goed mogelijk kunnen ontzorgen. 

Een uitvaart brengt altijd een emotionele beladenheid met zich mee. Of het nu gaat om een overlijden op leeftijd, van jonge mensen, na een ziekbed of een onverwacht overlijden. 

Het is een moment waarop u op een mooie en fijne manier afscheid wil nemen van uw dierbare. Dat doet iedereen op zijn eigen manier.

Bij Klopper & Kramer zorgen wij er graag voor dat de herdenking een persoonlijk en waardig moment is. 

Uitvaart regelen
begraven in nijmegen

Een familiebedrijf

Klopper en Kramer is een onafhankelijke uitvaartverzorger in Nijmegen waar iedereen terecht kan. Met of zonder verzekering. Al bijna een eeuw verzorgt ons familiebedrijf uitvaartplechtigheden met betrokkenheid en professionaliteit.

Het uitvaartcentrum ligt in een prachtige natuurlijke omgeving. Hier kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Onze ervaren uitvaartleiders, chauffeurs en verzorgers adviseren, helpen en ondersteunen waar u dat wenst. Uw wensen staan namelijk centraal bij ons. 

Aandacht voor het afscheid

We bieden een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. Geen wens is te veel. Hierdoor is het afscheid in harmonie met de leefstijl van uw dierbare.

U kunt rekenen op onze steun en expertise bij alle zaken die geregeld moeten worden vanaf het moment van overlijden en de afwikkeling na de uitvaart. Zo kunt u zich helemaal richten op het afscheid zelf.

Klopper en Kramer is 24 uur per dag bereikbaar zodat wij u direct na een overlijden kunnen bijstaan

natuurbegraafplaats nijmegen
cremeren nijmegen

Dit zeggen anderen over ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een verdrietige situatie als het overlijden van je echtgenoot is het heel geruststellend om alles over te laten aan een ervaren persoon. Stil op de achtergrond en toch zo duidelijk aanwezig!