Uitvaart

Een waardig moment

Een uitvaart brengt altijd een emotionele beladenheid met zich mee. Of het nu gaat om een overlijden op leeftijd, van jonge mensen, na een ziekbed of een onverwacht overlijden.

Een uitvaart is een moment waarop u bezig wilt zijn met afscheid nemen door middel van mooie en liefdevolle herinneringen en het herdenken van uw dierbare. U wenst een waardig moment dat uw naaste past en eer aandoet.

Een afscheid waarop u, hoe moeilijk ook, met eerbied en dankbaarheid kunt terugkijken. Wij dragen graag ons steentje bij en adviseren en helpen u met het regelen van een uitvaart.

Uitvaart regelen

Een familiebedrijf

Klopper en Kramer is een onafhankelijke uitvaartverzorger in Nijmegen waar iedereen terecht kan. Met of zonder verzekering. Al bijna een eeuw verzorgt ons familiebedrijf uitvaartplechtigheden met betrokkenheid en professionaliteit.

We beschikken over een prachtig uitvaartcentrum in een natuurlijke omgeving. Hierdoor kunt u in stijl en in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Onze ervaren uitvaartleiders, chauffeurs en verzorgers adviseren, helpen en ondersteunen waar u dat wenst. Zo heeft u alle tijd om u alleen met dingen bezig te houden die voor u, op dat moment, goed voelen en er toe doen.

Aandacht voor het afscheid

Wij bieden een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. Geen wens is te veel. Daardoor is het afscheid in harmonie met de leefstijl van uw dierbare.

Zowel voor, tijdens als na de uitvaart nemen wij u de zorg uit handen. Wij vertalen uw wensen en leggen u verschillende opties voor. Op deze manier zorgen we samen voor een bijzondere en persoonlijke uitvaart. Ook als u zelf uw eigen uitvaart wilt regelen.

Klopper en Kramer is 24 uur per dag bereikbaar zodat wij u direct na een overlijden kunnen bijstaan. U kunt rekenen op onze steun en expertise bij alle zaken die geregeld moeten worden tussen het moment van overlijden en de afwikkeling na de uitvaart. Zo kunt u zich helemaal richten op het afscheid zelf.

Dit zeggen anderen over ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig en behulpzaam en vriendelijk. En toch een warm onthaal in een moeilijke periode.
- Nijmegen