Uitvaart Beuningen

Uitvaartcentrum Beuningen

Afscheid nemen kun je maar een keer doen, het is dus heel belangrijk dat dit goed is. Bij Klopper & Kramer weten we hoe we u hierbij kunnen helpen. Iedereen heeft er ideeën over en wil een persoonlijke kleur geven aan de eigen uitvaart of die van een geliefde. Gelukkig hoeft u hier niet alleen voor te staan.

Wij zijn werkzaam in de regio Beuningen en hebben hier al vaker iemand een mooi afscheid gegeven. Voor ons is het hierbij belangrijk om rekening te houden met alle betrokkenen en vooral recht te doen aan de overledene. Al jarenlang hebben wij hier ervaring mee.

Het is voor ons belangrijk dat wij u helpen met informatie, duidelijkheid, steun en begeleiding.  Hierbij zijn we benieuwd naar uw verhaal en willen we u graag helpen in moeilijke situaties. We willen u de ruimte geven en u tegelijkertijd veel zorgen en werk uit handen nemen.

begraven of cremeren

Uitvaartbegeleiding in de regio

Stel dat er een dierbare overlijdt in Beuningen of omgeving. Belt u dan naar een van de grote verzekeraars zoals Dela, Monuta, Yarden? Of belt u Klopper en Kramer om op een strikt persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen van je dierbare overledene? Met een uitvaartverzorger die de omgeving kent.

Komt u uit Beuningen of die omgeving en heeft u vragen over de mogelijkheden van een uitvaart en hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.