Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Kinderuitvaart

Kinderuitvaart

Het overlijden van uw kind raakt u als ouder in het diepst van uw hart. Van kinderen afscheid moeten nemen is tegennatuurlijk. Terwijl u overspoeld wordt door emoties, moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. Van het ene op het andere moment moet u gaan nadenken over de invulling van het afscheid van uw kind. Er komt veel op u af.

U kunt nadenken over de verzorging. Waar is uw kind die laatste dagen? Wat doen de broertjes en zusjes? Hoe wilt u het afscheid vorm geven?

Wij regelen niet alleen de praktische en logistieke zaken rondom het afscheid. In de periode van sterven en afscheid nemen hebben we zeker ook aandacht voor uw persoonlijke verhaal van waaruit de verdere begeleiding vorm krijgt. Wij kunnen hierbij helpen en vertellen wat er mogelijk is. Als dat even nodig is, nemen wij graag zorg uit handen, maar we vinden persoonlijke betrokkenheid en nabijheid van de ouders ook heel erg belangrijk.

Belangrijk is ook, dat u als ouder de tijd neemt om bij uw kind te zijn. Wij ondersteunen u bij wat u eigenlijk niet wilt: afscheid nemen. Toch moet dat afscheid, door zijn vorm, inhoud en warmte, u kracht geven voor de toekomst. Tijdens het dagelijkse huisbezoek staan we u bij; niet door het proces over te nemen maar door te helpen vanuit een persoonlijke en oprechte betrokkenheid.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters