Ervaringen

Klopper & Kramer wordt beoordeeld met een 9,8.

Zeer tevreden!

Alles erg professioneel aangepakt en een fantastische service.
- nijmegen

Zeer goed verzorgd

Zeer tevreden
- Nijmegen

Zeer goed!!

Van begin tot het einde supergoed met alles geholpen!!
- Malden

Zeer professioneel en bovenal zeer empatisch naar de naasten en naar de overledene toe.

De twee heren die onze vader kwamen ophalen hadden alle tijd, waren zeer beleefd en gaven alle ruimte voor verdriet. Daarnaast voerden ze al hun handelingen rustig en bekwaam uit, met goede instructies voor ons. Het maakte op ons als kinderen grote indruk dat de rouwauto heel langzaam over de parkeerplaats reed met de ene Dhr er langzaam voor lopend, de andere Dhr reed. Zo konden wij ook nog meelopen en de laatste eer aan onze vader bewijzen door de auto nog even vast te houden. De auto reed vervolgens naar rechts, een doodlopende weg, draaide toen en kwam weer langzaam voorbij. [...]
- Ede

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring, van de voorbereiding tot en met de totale afwikkeling is op zeer humane, professionele en empathische wijze verzorgd. De mensen bij K&K zijn allemaal betrokken en hulpvaardig, wat en geruststellende gedachte is. K&K is zeer zeker een aanbeveling.
- Veenendaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het allereerste contactmoment met Klopper en Kramer werden we deskundig, professioneel, persoonlijk en rustig begeleid in het proces van afscheid nemen en het regelen van de praktische zaken. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Over het uitvaartcentrum kunnen wij geen oordeel geven, omdat mijn moeder thuis werd opgebaard.
- Nijmegen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

bijzonder tevreden dankzij Lidwien. Dank zij haar is het een hele mooie uitvaart geworden voor ons moeder en oma

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, begaan, accuraat en als het moet flink de vaart erin om alles op tijd klaar te krijgen. Goede adviezen. Ik kan Klopper en Kramer aan iedereen aanbevelen.
- Mook

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het overlijden van onze dochter wilden wij de uitvaart zoveel mogelijk zelf regelen. Van Klopper en Kramer kregen wij hiervoor alle ruimte. Zo hebben we gezamenlijk onze dochter met een specialiste mogen verzorgen en aankleden. Wij hadden verder buiten eerdere afspraken om ,de wens om voor meerdere familieleden afzonderlijk en persoonlijk afscheid te kunnen nemen. En juist daar was altijd de ruimte voor. Al met is met al onze persoonlijke wensen rekening gehouden. En daar zijn we dankbaar voor.
- Nijmegen
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.8/10

Klopper & Kramer uitvaartverzorging

Al bijna een eeuw verzorgt ons familiebedrijf uitvaartplechtigheden met de juiste balans tussen betrokkenheid en professionaliteit. Wij kunnen natuurlijk zelf vertellen wat ons zo bijzonder maakt maar dat laten we liever doen door mensen doen die het zelf hebben meegemaakt. Als u meer ervaringen wilt lezen kan dat op deze website. Heeft u genoeg gezien, dan kunt u contact opnemen.