Uitvaart Malden

Uitvaartcentrum Malden

Een uitvaart is een bijzondere gebeurtenis en het is belangrijk dat alles goed geregeld is. U krijgt immers maar één kans op een mooi laatste afscheid. Klopper en Kramer ondersteunt en begeleidt bij dit lastige proces. 

Omdat wij werkzaam zijn in de omgeving van Nijmegen zijn wij bekend met de plaatselijke faciliteiten in Malden. We hebben daarom de mogelijkheid om u op een persoonlijke manier te ondersteunen en te zorgen dat de uitvaart onvergetelijk wordt.

Het liefst zouden we onze dierbaren voor altijd bij ons houden, maar een persoonlijke uitvaart helpt bij het rouwproces en zorgt ervoor dat iedereen de goede herinneringen met zich meedraagt.

natuurbegraven

Uitvaartbegeleiding in de regio

Stel dat er een dierbare overlijdt in Malden of omgeving. Belt u dan naar een van de grote verzekeraars zoals Dela, Monuta, Yarden? Of belt u Klopper en Kramer om op een strikt persoonlijke manier afscheid te kunnen nemen van je dierbare overledene? Met een uitvaartverzorger die de omgeving kent.

Komt u uit Malden of de omgeving en heeft u vragen over de mogelijkheden van een uitvaart en hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de tijd om al uw vragen te beantwoorden.