De mensen van Klopper & Kramer

Over ons

In onze visie zijn het de wensen van de cliënt die centraal staan bij het regelen van een uitvaart. Mensen kiezen voor een uitvaart die aansluit bij de eigen levensstijl, wensen en voorkeuren. Gelukkig, zouden we hier bij Klopper & Kramer willen zeggen. Want ook al betekent een uitvaart afscheid nemen van iemand, afscheid nemen op een manier die recht doet aan het leven van de overledene maakt dat afscheid mooier en draaglijker. Ons team van uitvaartzorg professionals helpt graag bij het vervullen van uw wensen. 

Hanneke Hochstenbach

Het is bijzonder om met nabestaanden een uitvaart te mogen verzorgen die past bij het leven en de wensen van de overledene, maar die ook recht doet aan degenen die achterblijven. Zij moeten namelijk verder zonder degene waar ze veel van hielden en goed afscheid nemen is een eerste stap om verder te kunnen gaan.

Bart Kramer

Het is prettig om in een familiebedrijf te werken. We hebben aan een half woord genoeg en daardoor loopt het over het algemeen gesmeerd. Het is fijn om mensen steun en richting te geven wanneer ze ontdaan zijn, in omstandigheden die ze (gelukkig) niet vaak mee maken.

klopper & Kramer beoordelingen

Coen Kramer

We zijn niet met de dood bezig, maar met de gevolgen van de dood. Op een cruciaal moment laat iemand je toe in zijn of haar leven om te helpen invulling te geven aan een afscheid van iemand die dierbaar is. Het bijzondere aan het werk is dat je nabestaanden daarmee mag en kunt helpen.

Rouwauto Klopper en Kramer

Een team van ervaren chauffeurs

Al bij het overbrengen van de overledene zult u kennismaken met onze ervaren chauffeurs. Zij dragen er zorg voor dat al het vervoer met respect en waardigheid gebeurt.