Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444
header

Voorbespreking

Het vooraf regelen van een uitvaart kan u en uw nabestaanden veel rust geven. Bijvoorbeeld wanneer u terminaal ziek bent, uw nabestaanden niet wil belasten met de organisatie van de uitvaart of specifieke wensen heeft die u graag bij ons wilt laten vastleggen.

Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen, laten wij u de verschillende mogelijken zien en leggen we uw gewenste uitvaart vast in een document. Een voorbespreking kan zowel plaatsvinden bij u thuis als in ons rouwcentrum.

Wilt u uw uitvaartwensen of de uitvaartwensen van een naaste bespreken? Maak dan een afspraak voor een voorbespreking. Tijdens deze voorbespreking kijken wij samen met u wat de mogelijkheden zijn voor een uitvaart. Uiteraard is een voorbespreking geheel vrijblijvend en is het altijd mogelijk om uw wensen aan te laten passen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?