Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Terwijl u het verlies op uw eigen manier probeert te verwerken, moeten er opeens allerlei zaken worden geregeld. Het is daarom belangrijk dat u als nabestaande zo veel mogelijk wordt ontzorgd bij het regelen van alle praktische zaken. 

Uitvaartbegeleider Klopper & Kramer neemt op zo’n moment een deel van uw zorgen uit handen. Met ruim een eeuw aan ervaring weten wij als geen ander hoe we een uitvaart in goede banen moeten leiden. Zo kunt u zich volledig focussen op het afscheid van uw dierbare.

depositofonds
uitvaartverzekering

Uitvaartbegeleiding vanaf het moment van overlijden

Bij het verlies van een naaste komt er veel op u af. Met name in de eerste dagen na het overlijden moeten er veel zaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdenskaart, het verzorgen van een opbaring, de uitvaartceremonie en een koffietafel. U kunt ons bij een overlijden 24 uur per dag op het nummer 024-3234444 bereiken. 

Een van onze medewerkers zet direct alle processen in gang om de uitvaart zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij streven we er altijd naar om voor u een vast aanspreekpunt aan te stellen. Met onze betrokken en persoonlijke aanpak zorgen we voor een waardig afscheid dat recht doet aan de overledene.

Waardig afscheid nemen

Een uitvaart is een bijzondere, emotionele aangelegenheid. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie op waardige wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Klopper en Kramer is er als uitvaartondernemer voor alle praktische zaken en spreekt alle opties met u door.

Uiteindelijk bent u degene die de keuzes maakt en bepaalt in welke vorm het afscheid zal plaatsvinden. U kunt bij ons ook terecht voor het regelen van allerlei zaken rondom uw eigen uitvaart. Dit geeft niet alleen rust voor uw familieleden, maar ook voor uzelf. Samen bekijken we uw wensen en zorgen we ervoor dat u een afscheid krijgt dat écht bij u en uw leven past.

Uitvaart in besloten kring
uitvaart nijmegen

Dit zeggen anderen over ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het allereerste contactmoment met Klopper en Kramer werden we deskundig, professioneel, persoonlijk en rustig begeleid in het proces van afscheid nemen en het regelen van de praktische zaken. We zijn zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Over het uitvaartcentrum kunnen wij geen oordeel geven, omdat mijn moeder thuis [...]
- Nijmegen