Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Uitvaartbegeleiding

Uitvaartbegeleiding

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Terwijl u het verlies op uw eigen manier probeert te verwerken, moeten er opeens allerlei zaken worden geregeld. Het is daarom belangrijk dat u als nabestaande zo veel mogelijk wordt ontzorgd bij het regelen van alle praktische zaken. 

Uitvaartbegeleider Klopper & Kramer neemt op zo’n moment een deel van uw zorgen uit handen. Met ruim een eeuw aan ervaring weten wij als geen ander hoe we een uitvaart in goede banen moeten leiden. Zo kunt u zich volledig focussen op het afscheid van uw dierbare.

uitvaartverzekering

Uitvaartbegeleiding vanaf het moment van overlijden

Bij het verlies van een naaste komt er veel op u af. Met name in de eerste dagen na het overlijden moeten er veel zaken worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan een overlijdenskaart, het verzorgen van een opbaring, de uitvaartceremonie en een koffietafel. U kunt ons bij een overlijden 24 uur per dag op het nummer 024-3234444 bereiken. 

Een van onze medewerkers zet direct alle processen in gang om de uitvaart zo goed mogelijk te begeleiden. Hierbij streven we er altijd naar om voor u een vast aanspreekpunt aan te stellen. Met onze betrokken en persoonlijke aanpak zorgen we voor een waardig afscheid dat recht doet aan de overledene.

Waardig afscheid nemen

Een uitvaart is een bijzondere, emotionele aangelegenheid. Wij vinden het belangrijk dat u en uw familie op waardige wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare. Klopper en Kramer is er als uitvaartondernemer voor alle praktische zaken en spreekt alle opties met u door.

Uiteindelijk bent u degene die de keuzes maakt en bepaalt in welke vorm het afscheid zal plaatsvinden. U kunt bij ons ook terecht voor het regelen van allerlei zaken rondom uw eigen uitvaart. Dit geeft niet alleen rust voor uw familieleden, maar ook voor uzelf. Samen bekijken we uw wensen en zorgen we ervoor dat u een afscheid krijgt dat écht bij u en uw leven past.

Dit zeggen anderen over ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, begaan, accuraat en als het moet flink de vaart erin om alles op tijd klaar te krijgen. Goede adviezen. Ik kan Klopper en Kramer aan iedereen aanbevelen.
- Mook

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters