Natuurbegraafplaats Maashorst

Natuurlijkbegraafplaats Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst kent een rijke geschiedenis. Maashorst ligt midden in het Oergebied in Brabant, waar vroeger de Maas stroomde, jagers en verzamelaars leefden en later de eerste boeren zich vestigden. Een zeer passende plek voor een oeroude traditie als natuurbegraven. In het landschap van weidse velden en bossen kiest u zelf een laatste rustplek die bij u past. Wandelpaden kronkelen door het natuurgebied dat van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk is. Nabestaanden kunnen hier in een schitterende, natuurlijke omgeving hun geliefden herdenken. De begraafplaats heeft een eigen ceremonieruimte voor het laatste afscheid, met uitzicht op de natuurbegraafplaats. 

heidepol
maashorst

Een eeuwige rustplaats die bij u past

Een zonnig plekje in een open veld of een rustig plekje aan de bosrand. U kiest zelf een plek die bij u past. Een plek alleen voor uzelf of voor samen. 

U kunt zelfstandig een bezoek brengen aan natuurbegraafplaats Maashorst om in alle rust rond te kijken of een afspraak maken met een van de medewerkers om u verder te laten informeren. Wanneer u een plek heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u deze reserveren. Deze plek is dan voor altijd van u. Een natuurbegraafplaats is een eeuwige laatste rustplaats. Nabestaanden hoeven nooit een lastige keuze te maken over het het verlengen of beëindigen van het grafrecht. 

Wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen

Klopper & Kramer kan u helpen bij het regelen van een natuurbegrafenis. We bieden al bijna 100 jaar hulp bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene. De wensen en behoeftes van de overledene en de nabestaanden staan bij ons altijd centraal. Wij hebben een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. Wilt u meer informatie over natuurbegraven of wilt u weten wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen? Bel naar 024-2122336.

voorbespreking
landgoed Mookerheide

Greenleave: een duurzame uitvaart

Klopper & Kramer is lid van Greenleave, een samenwerkingsverband van uitvaartondernemers die streven naar 100% duurzame uitvaarten. Wij regelen onze uitvaarten volgens de 7 kernwaarden van Greenleave. Zo weet u zeker dat uw duurzame uitvaart ook echt duurzaam is.