Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Memori condoleanceregister

Memori condoleanceregister

Klopper & Kramer biedt u de mogelijkheid om een online gedenkplaats c.q. condoleanceregister aan te maken.

Herinneringen verbinden
Bij een afscheid komen vaak talloze herinneringen boven. We denken terug aan hoe iemand was en wat we samen deelden. Foto’s, muziek, video’s, liefdevolle verhalen en typerende uitspraken die we willen koesteren, passeren de revue. Deze waardevolle herinneringen zorgen voor een gevoel van verbondenheid. Verbondenheid met de overledene en verbondenheid binnen de kring rondom de overledene.

Als we herinneringen delen, groeien ze in kracht, in waarde én in aantal. Samen vertellen ze een completer verhaal. Het verhaal over de persoon die -bijvoorbeeld- niet alleen iemands ouder, partner of kind is, maar ook een vriend(in), collega, oud-klasgenoot, sportmaatje of buurtgenoot. Hierdoor reikt de betekenis van iemands leven verder dan de dood. Daarom zijn herinneringen een groot geschenk voor nabestaanden en is iedere reactie van mensen om hen heen waardevol, hoe groot of hoe klein deze ook mag lijken.

Memori brengt herinneringen en reacties samen en bewaart deze. Onze eigen herinneringen én die van een ander. Om zo warmte, steun, saamhorigheid en liefde te brengen. Herinneringen en reacties geven kracht en bieden inspiratie. Niet alleen op de dagen rondom de uitvaart, maar altijd. Memori biedt betrokkenen de mogelijkheid om nabestaanden écht tot steun te zijn en geeft inhoud aan de wens iets voor ze te betekenen. Op een manier die past in de huidige tijdsgeest. Online, toegankelijk en respectvol.

Memori
Memori is een online herdenkingsplek en condoleanceregister, waar u de overledene online kunt herdenken samen met andere nabestaanden. Hier kunt u uiteraard zelf de keuze maken of u dit register openbaar wilt stellen of alleen rond wilt sturen aan uw familie, vrienden en kennissen.

Memori maakt iemands overlijden kenbaar en houdt herinneringen levend. Een Memori bestaat uit een persoonlijk overlijdensbericht en de mogelijkheid om hierop te reageren.

Reacties kunnen bestaan uit woorden, foto’s, filmpjes of muziek. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier en alle reacties zijn waardevol. U kiest zelf of uw reactie openbaar is, of alleen zichtbaar is voor directe nabestaanden. Alle reacties samen vormen een blijvende en dierbare herinnering aan de overledene. Wanneer er voldoende reacties zijn binnengekomen kan daar een boek van worden gemaakt; een waardevolle steun voor nabestaanden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters