Heidepol natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats Heidepol

Natuurbegraafplaats Heidepol is sinds 2012 een bijzondere laatste rustplaats in de natuur. Op de Veluwe, tussen Arnhem en Ede, ligt dit prachtige, glooiende landschap, bestaande uit bos en uitgestrekte, open velden met heide, gras en bloemen. U kunt hier zelf een passende plek uitzoeken. 

Heidepol wekt niet de indruk van een begraafplaats. Er zijn geen grote grafstenen te vinden en wandelaars en fietsers genieten hier van de natuur. Graven worden gemarkeerd met een plak van een boom met naam en data erin gegrafeerd. Naar verloop van tijd wordt het hout weer opgenomen door de natuur. Nabestaanden kun hier in alle rust in een natuurlijke omgeving hun geliefden herdenken. 

Begrafenis Nijmegen - Klopper & kramer

Een eeuwige rustplaats kiezen

Wanneer u kiest voor natuurbegraven, bent u verzekerd van een eeuwige laatste rustplaats. Nabestaanden hoeven nooit de grafrechten te verlengen. Een natuurgraf blijft voor eeuwig in de natuur. 

U kunt zelf bepalen waar deze eeuwige rustplaats zich bevindt. Dit kunt u doen door een bezoek te brengen aan Heidepol en op uw gemak het landschap te verkennen. Het natuurgebied is voor iedereen toegankelijk tussen zonsopgang en zonsondergang. U kunt ook een afspraak maken met een van de medewerkers van natuurbegraafplaats Heidepol om u verder laten informeren over het gebied. 

Wanneer u een plekje vindt dat u aanspreekt, kunt u deze reserveren. U ontvangt dan een grafakte met de coördinaten van uw plek en kunt de plek daarnaast terugvinden in de app van Natuurbegraven Nederland. Door een natuurgraf te reserveren helpt u ook de natuur een handje. Een deel van het bedrag wordt namelijk opzij gezet voor het natuurbehoud, zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van dit prachtige stukje natuur.

Waarom? Klopper & Kramer kan u helpen bij het regelen van een natuurbegrafenis.

Wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen

Klopper & Kramer kan u helpen bij het regelen van een natuurbegrafenis. We bieden al bijna 100 jaar hulp bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene. De wensen en behoeftes van de overledene en de nabestaanden staan bij ons altijd centraal. Wij hebben een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. 

Wilt u meer informatie over natuurbegraven of wilt u weten wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen? Bel naar 024-2122336.

voorbespreking

5 duurzame kernprincipes

De bij Greenleave aangesloten bedrijven zorgen ervoor dat zij in hun eigen bedrijfsvoering rekening houden met duurzaamheid. Hiervoor hebben wij gezamenlijk 5 kernprincipes opgesteld, gebaseerd op de internationale richtlijn voor duurzaam ondernemen ISO 26000. 

Onder deze principes vallen een aantal harde eisen, maar ook een aantal ‘zachte’ eisen, die ieder op zijn eigen manier invult. Die kernprincipes zijn als volgt:

 1. De Duurzame Uitvaartondernemer is een goede werkgever
 2. De Duurzame Uitvaartondernemer minimaliseert de milieu-impact van haar bedrijfsvoering
 3. De Duurzame Uitvaartondernemer houdt bij haar inkopen rekening met duurzaamheid
 4. De Duurzame Uitvaartondernemer doet eerlijk zaken en houdt rekening met de wensen en belangen van haar klant
 5. De Duurzame Uitvaartondernemer ondersteunt maatschappelijke initiatieven

Keurmerk

Onze organisatie heeft een keurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dat keurmerk staat garant voor de volgende zes zekerheden:

  1. Heldere afspraken over uitvoering
  2. Transparante kostenbegroting binnen 24 uur.
  3. Goede organisatie van de uitvaart
  4. Bekwaam personeel
  5. Doelmatige klachtenafhandeling
  6. Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Zie voor meer informatie over het keurmerk: www.keurmerkuitvaartzorg.nl.

Bovendien zorgen wij ervoor dat de uitvaartverzorgers financieel niet afhankelijk zijn van de keuzes die de klant maakt omtrent de uitvaart. Dit voorkomt onwenselijke prikkels bij de advisering van de klant.

uitvaart nijmegen

Dit zeggen anderen over ons

Alles prima

Prettig, persoonlijk, keurig verzorgd maar niet stijf.
- Haarlem