Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Crematie

Een crematie regelen

Een crematie is een bijzondere en persoonlijke aangelegenheid die veel emoties met zich meebrengt. Niet alleen moeten nabestaanden omgaan met het verwerken van het verlies, in veel gevallen moeten ze tegelijkertijd in korte tijd allerlei zaken regelen. In deze emotionele en stressvolle periode komt een uitvaartonderneming, zoals Klopper & Kramer, in beeld. Een klein team van zeer toegewijde en betrokken mensen helpt u met het vormgeven en de uitvoering van een persoonlijke crematie.

Een persoonlijke crematie

Met onze jarenlange ervaring, kennis en kunde helpen wij u bij het maken van de beste keuzes in een moeilijke periode. Wij zijn er om uw zorgen uit handen te nemen. In tegenstelling tot wanneer u zelf een crematie regelt, waarbij er een kans bestaat dat u dingen over het hoofd ziet of dat het uiteindelijk net niet zo loopt als dat u zich had voorgesteld, zorgen wij dat alle zaken op orde zijn. Daarbij nemen wij uiteraard de wensen van de overledene en nabestaanden als uitgangspunt.

Ook denken wij graag met u mee over de gepaste muziek tijdens de verschillende momenten van het afscheid. Bovendien is het vaak beter om emotioneel bezig te zijn met het afscheid, dan met de (stressvolle) organisatie van een crematiebijeenkomst. Op deze manier zorgen wij voor een professionele en persoonlijke crematie.

Crematie in Nijmegen of omgeving

Voor een crematie in of rondom Nijmegen is Klopper & Kramer de aangewezen specialist in uitvaartzorg. Wij verzorgen niet alleen crematies in alle crematoria in en om Nijmegen, maar ook elders in het land. De crematie kan er een zijn met een dienst in de aula van het crematorium, dan wel een z.g. technische crematie, al dan niet voorafgegaan door een (kerk)dienst of afscheidsbijeenkomst elders.

Dat kan zijn op diverse locaties in bijvoorbeeld Lent, Malden, Berg en Dal, Heilig Landstichting, Beuningen, Bemmel, Beek Ubbergen, Groesbeek, Mook, Middelaar, enz. Ook op onze eigen locatie, Uitvaartcentrum Oud-Mariënboom, kunt u terecht voor een afscheidsbijeenkomst voorafgaand aan een crematie.

Dit zeggen anderen over ons

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring, van de voorbereiding tot en met de totale afwikkeling is op zeer humane, professionele en empathische wijze verzorgd. De mensen bij K&K zijn allemaal betrokken en hulpvaardig, wat en geruststellende gedachte is. K&K is zeer zeker een aanbeveling.
- Veenendaal

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters