Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444

Uitvaart

Een uitvaart brengt altijd een emotionele beladenheid met zich mee. Of het nu gaat om een overlijden op leeftijd, van jonge mensen, na een ziekbed of een onverwacht overlijden. Een uitvaart is een moment waarop u bezig wilt zijn met afscheid nemen door middel van mooie en liefdevolle herinneringen en het herdenken van uw dierbare. U wenst een waardig moment die uw naaste past en eer aandoet. Een afscheid waarop u, hoe moeilijk ook, met eerbied en dankbaarheid kunt terugkijken.  

Aandacht voor het afscheid

Klopper en Kramer zorgt dat u uw aandacht daar kunt richten waar die op dat moment zo hard nodig is. Wij hebben een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. Wij ontzorgen en verzorgen een afscheid dat in harmonie en in de gewenste sfeer plaatsvindt. Zowel voor, tijdens als na de uitvaart nemen wij u de zorg uit handen. Wij vertalen uw wensen en leggen u de verschillende opties voor. Op deze manier zorgen we samen voor een bijzondere en persoonlijke uitvaart. Ook als u zelf uw eigen uitvaart wilt regelen.

Klopper en Kramer is 24 uur per dag bereikbaar zodat wij u direct na een overlijden kunnen bijstaan. Vanaf dat moment nemen wij alle zorg uit handen. U kunt rekenen op onze steun en expertise bij alle zaken die geregeld moeten worden tussen het moment van overlijden en de afwikkeling na de uitvaart. Zo kunt u zich helemaal richten op het afscheid zelf.

Klanten over Klopper & Kramer

quote
In een verdrietige situatie als het overlijden van je echtgenoot is het heel geruststellend om alles over te laten aan een ervaren persoon. Stil op de achtergrond en toch zo duidelijk aanwezig!

- Anoniem

quote
Ondanks alle verdriet, was het fantastisch om te merken hoe, op dit soort moeilijke momenten, de mensen van Klopper en Kramer, en dan in het bijzonder uitvaartleider Lidwien Appels, mijn oom en de hele familie hebben bijgestaan en alle wensen konden vervullen. Dat maakt de uitvaart onvergetelijk.

- J. Pieters

quote
De persoonlijke benadering van Klopper & Kramer bij de uitvaart van onze vader hebben wij zeer prettig gevonden. Ze stonden ons echt terzijde bij de verzorging van de uitvaart.

- M. van Dalen-Artz

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?