Vacatures

Vacatures

Iets kunnen betekenen bij een afscheid is erg bijzonder en betekenisvol werk. Op deze pagina vindt u de vacatures van Klopper en Kramer. 

Staat er op dit moment geen vacature voor u bij maar bent u wel geïnteresseerd, dan kunt u ook een open vacature sturen via het contactformulier of door te mailen naar info@kk.nl.

natuurbegraven

Beschikbare vacatures

Ter versteking van onze chauffeursgroep hebben wij op dit moment een vacature voor een chauffeur-rouwauto. Dit is een parttime baan in oproepdienst en moet gezien worden als neveninkomsten.

Enkele steekwoorden: “recht van lijf en leden”, discreet, representatief, avond-/nacht/weekenddiensten, collegiaal in teamverband. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze functie of voor verdere informatie mailt u naar coen@kk.nl

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters