Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Rouwverwerking

Rouwverwerking

Ieder mens beleeft het overlijden van een dierbare op zijn eigen manier.

Terwijl uw leven lijkt stil te staan, draait de wereld gewoon verder. Rationeel gezien zul je er naar streven om weer mee te gaan draaien, maar dat gaat niet van het ene op het andere moment. Dit proces is de rouwverwerking. Er is veel onderzoek gedaan naar de verschillende fases van rouwverwerking.

Je bewust zijn van het proces dat je doorloopt en er de tijd voor nemen is belangrijk. Het doel van rouwverwerking moet zijn dat er een nieuwe balans ontstaat waarmee het gemis van een dierbare een plek in je verdere leven krijgt. Soms, als er in dit proces geen vooruitgang zit, als steun van familie en goede vrienden niet voldoende is, kan professionele hulp uitkomst bieden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters