Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444
header

Oud Mariënboom

In een lommerrijke omgeving, bijna verscholen tussen de eeuwenoude bomen, ligt villa Oud-Mariënboom. Door Klopper & Kramer is dit rijksmonument begin 2008 in gebruik genomen als kleinschalig rouwcentrum. Deze kleinschaligheid sluit naadloos aan bij onze filosofie:

zorgen voor een persoonlijke benadering met alle aandacht voor de nabestaanden. De kleinschaligheid en ons kleine team zorgen ervoor dat onze filosofie gehanteerd wordt. Dit betekent onder meer één vast aanspreekpunt, één gezicht, als basis voor een vertrouwelijke relatie.

Klopper & Kramer vindt het belangrijk dat nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen op zelf gekozen momenten. Dit kan thuis, maar ook in een van onze smaakvol ingerichte familiekamers  waar we geen vaste bezoektijden kennen. Heeft u persoonlijke wensen? Laat het ons gerust weten.

Villa Oud-Mariënboom als uitvaartcentrum

Na een grondige renovatie in opdracht van Klopper & Kramer is het rijksmonument Oud-Mariënboom begin 2008 in gebruik genomen als kleinschalig uitvaartcentrum. Villa Oud-Mariënboom is gelegen in een rustige en groene omgeving met imposante bomen. De mix van moderne en klassieke elementen in zowel het pand als de inrichting zijn behouden gebleven. Hierdoor is Villa Oud-Mariënboom een indrukwekkend rijksmonument om te zien. Elk jaar met de landelijke Open Monumentendag komen er dan ook veel mensen een kijkje nemen op deze locatie.

Indeling van Villa Oud-Mariënboom

  • Op de begane grond zijn twee familiekamers die de vorm hebben van een kamer en suite, verbonden door schuifdeuren. In de ene helft kan een overledene worden opgebaard, in de andere helft kunnen mensen worden ontvangen en begroet. Hier vindt u ook een pantry met koffiemachine. Voor de kleintjes is er een speelhoekje.
  • Op de eerste en tweede verdieping zijn onze kantoren en de huisdrukkerij.
  • Aan de achterzijde van het pand is een ruime parkeergelegenheid.

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?