Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Nazorg

Nazorg

Na het overlijden van een dierbare is er eerst ruimte en tijd voor het afscheid zelf.

Na de uitvaart dient er meestal toch een aantal praktische en administratieve zaken te worden geregeld. Hierbij valt te denken aan bancaire, fiscale en natuurlijk meer alledaagse zaken, zoals bijvoorbeeld lopende abonnementen. Vandaar dat u na de uitvaart door één van de medewerkers van de afdeling nazorg telefonisch benaderd zult worden. Sommige zaken kunt u al meteen in dat telefoongesprek afhandelen. Maar als u het fijner vindt om verder te spreken dan kan uiteraard ook een afspraak bij u thuis worden gemaakt.

Deze nazorg kan u ondersteunen bij afhandeling van een nalatenschap, maar ook bij de meer emotionele verwerking van het afscheid. Het is aan u om aan te geven welke hulp u nodig heeft.

Meer informatie vindt u op www.nazorg.nl.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters