Maashorst natuurbegraafplaats

Natuurbegraafplaats Maashorst

Natuurbegraafplaats Maashorst kent een rijke geschiedenis. Maashorst ligt midden in het Oergebied in Brabant, waar vroeger de Maas stroomde, jagers en verzamelaars leefden en later de eerste boeren zich vestigden. Een zeer passende plek voor een oeroude traditie als natuurbegraven.

In het landschap van weidse velden en bossen kiest u zelf een laatste rustplek die bij u past. Wandelpaden kronkelen door het natuurgebied dat van zonsopgang tot zonsondergang vrij toegankelijk is. Nabestaanden kunnen hier in een schitterende, natuurlijke omgeving hun geliefden herdenken. De begraafplaats heeft een eigen ceremonieruimte voor het laatste afscheid, met uitzicht op de natuurbegraafplaats. 

Begrafenis Nijmegen - Klopper & kramer

Een eeuwige rustplaats die bij u past

Een zonnig plekje in een open veld of een rustig plekje aan de bosrand. U kiest zelf een plek die bij u past. Een plek alleen voor uzelf of voor samen. 

U kunt zelfstandig een bezoek brengen aan natuurgebied om in alle rust rond te kijken of een afspraak maken met een van de medewerkers om u verder te laten informeren. Wanneer u een plek heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u deze reserveren. Deze plek is dan voor altijd van u. Een natuurbegraafplaats is een eeuwige laatste rustplaats. Nabestaanden hoeven nooit een lastige keuze te maken over het het verlengen of beëindigen van het grafrecht. 

Waarom? Klopper & Kramer kan u helpen bij het regelen van een natuurbegrafenis.

Wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen

Klopper & Kramer kan u helpen bij het regelen van een natuurbegrafenis. We bieden al bijna 100 jaar hulp bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van de overledene. De wensen en behoeftes van de overledene en de nabestaanden staan bij ons altijd centraal. Wij hebben een luisterend oor en voelen feilloos aan in welke sfeer u afscheid wilt nemen. 

Wilt u meer informatie over natuurbegraven of wilt u weten wat Klopper & Kramer voor u kan betekenen? Bel naar 024-2122336.

voorbespreking

5 duurzame kernprincipes

De bij Greenleave aangesloten bedrijven zorgen ervoor dat zij in hun eigen bedrijfsvoering rekening houden met duurzaamheid. Hiervoor hebben wij gezamenlijk 5 kernprincipes opgesteld, gebaseerd op de internationale richtlijn voor duurzaam ondernemen ISO 26000. 

Onder deze principes vallen een aantal harde eisen, maar ook een aantal ‘zachte’ eisen, die ieder op zijn eigen manier invult. Die kernprincipes zijn als volgt:

 1. De Duurzame Uitvaartondernemer is een goede werkgever
 2. De Duurzame Uitvaartondernemer minimaliseert de milieu-impact van haar bedrijfsvoering
 3. De Duurzame Uitvaartondernemer houdt bij haar inkopen rekening met duurzaamheid
 4. De Duurzame Uitvaartondernemer doet eerlijk zaken en houdt rekening met de wensen en belangen van haar klant
 5. De Duurzame Uitvaartondernemer ondersteunt maatschappelijke initiatieven

Keurmerk

Onze organisatie heeft een keurmerk van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Dat keurmerk staat garant voor de volgende zes zekerheden:

  1. Heldere afspraken over uitvoering
  2. Transparante kostenbegroting binnen 24 uur.
  3. Goede organisatie van de uitvaart
  4. Bekwaam personeel
  5. Doelmatige klachtenafhandeling
  6. Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Zie voor meer informatie over het keurmerk: www.keurmerkuitvaartzorg.nl.

Bovendien zorgen wij ervoor dat de uitvaartverzorgers financieel niet afhankelijk zijn van de keuzes die de klant maakt omtrent de uitvaart. Dit voorkomt onwenselijke prikkels bij de advisering van de klant.

uitvaart nijmegen

Dit zeggen anderen over ons

Alles prima

Prettig, persoonlijk, keurig verzorgd maar niet stijf.
- Haarlem