Bel voor directe hulp in het geval van overlijden

Koffietafel uitvaart

Koffietafel uitvaart

Het hoeft natuurlijk niet, maar in de praktijk is de dag van de uitvaart vaak te onderscheiden in een wat formeler deel (een plechtigheid, gevolgd door de crematie of begrafenis) en een meer informeel samenzijn (condoleance-bijeenkomst/ koffietafel).

Het belang van dit samenzijn is groot, je bent immers in een wat meer ontspannen setting samen met de mensen met wie je vérder gaat. Elkaar steunen, herinneringen ophalen. Misschien in de stijl van de overledene een goed glas met bijpassend hapje nuttigen? De mogelijkheden zijn talrijk en wij kunnen u passende suggesties aanreiken.

Dat kan natuurlijk de ontvangkamer van een begraafplaats of crematorium zijn, maar wellicht denkt u aan een mooie horecagelegenheid of catering thuis of op een andere locatie. Wij kunnen u met passend advies terzijde staan!

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Door onze ervaring weten wij dat het rust geeft wanneer u uw wensen bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunnen we in gesprek gaan en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Leg uw wensen vast. Wel zo rustig.

Uw wensen, uw gevoel: daar bestaat geen standaard voor. Het is onze ervaring dat het rust geeft wanneer u uw wensen rondom een uitvaart bespreekt en vastlegt. Geheel vrijblijvend en kosteloos kunt u uw wensen met ons bespreken en geven wij inzicht in de mogelijkheden.

Copyright © Klopper & Kramer 2021

Marketing door online marketingbureau Aanpoters