Over ons

Klopper & Kramer BV is een geheel onafhankelijke uitvaartverzorger die waar nodig en gewenst, samen met de nabestaanden, op een persoonlijke en professionele wijze, hulp biedt bij het samenstellen en uitvoeren van een laatste afscheid dat recht doet aan de wensen en levensstijl van diegene die gestorven is.

Villa Oud-Mariënboom

Klopper & Kramer begrafenis- en crematieverzorging is gevestigd in Villa Oud-Mariënboom, aan de Groesbeekseweg 424 te Nijmegen. In onze visie zijn het de wensen van de cliënt die centraal staan bij het regelen van een uitvaart. Mensen kiezen voor een uitvaart die aansluit bij de eigen levensstijl, wensen en voorkeuren. Gelukkig, zouden we hier bij Klopper & Kramer willen zeggen. Want ook al betekent een uitvaart afscheid nemen van iemand, afscheid nemen op een manier die recht doet aan het leven van de overledene maakt dat afscheid mooier en draaglijker. Klopper & Kramer streeft ernaar iedere uitvaart een eigen karakter te geven, zodat het een gebeurtenis wordt waar alle nabestaanden met een goed gevoel op terug kijken. Met familie en vrienden samen afscheid nemen van een dierbare in de lommerrijk gelegen Villa Oud-Mariënboom draagt daar zeker aan bij.

Het uitvaartcentrum van Nijmegen

Er zijn meerdere bedrijven die uitvaartverzorging in Nijmegen op zich nemen. De uitvaarten die begeleid worden door Klopper & Kramer staan allen in het teken van de levensstijl van diegene die gestorven is. Onze lommerrijk gelegen Villa geeft wat extra’s aan een uitvaart en biedt de perfecte plek om in stijl en alle rust afscheid te nemen van uw dierbare.

Contact opnemen met Klopper & Kramer

Heeft u vragen voor ons of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact op.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin