De mensen van K&K

 

150975_klopperenkramer_image_bart Bart Kramer (1962)
“Het is prettig om in een familiebedrijf te werken. We hebben dezelfde belangen en kennen elkaar door en door. En we zijn natuurlijk opgegroeid met dit bedrijf. Daardoor weten we waar we vandaan komen en waar we naar toe willen.”
150975_klopperenkramer_image_coen Coen Kramer (1965)
“We zijn niet met de dood bezig, maar met de gevolgen van de dood. Op een cruciaal moment laat iemand je toe in zijn of haar leven om te helpen invulling te geven aan een afscheid van iemand die dierbaar is. Het bijzondere aan het werk is dat je nabestaanden daarmee mag en kunt helpen.”
150975_klopperenkramer_image_clara Clara Schenkels (1953)
“Het meest bijzondere van dit werk is dat je op een ingrijpend moment bij mensen komt; de achtergrond is steeds weer anders. Het is een uitdaging om samen met deze mensen een afscheid te regelen dat past, waar ze met een goed gevoel op terug kijken. Dat geeft mij veel voldoening.”
150975_klopperenkramer_image_joke Joke Peters (1956)
“Om dit werk te doen moet je van mensen houden. Wij zijn niet degenen die beslissen hoe een uitvaart eruit moet komen te zien. Het zijn de nabestaanden die hun wensen kenbaar maken. En als ze het zelf niet goed weten, zijn wij er om ze te helpen.”
150975_klopperenkramer_image_Lidwien Lidwien Appels (1968)
“Met mijn Horeca-achtergrond heb ik natuurlijk ook veel ervaring met mensen en met regelwerk. Helpen en adviseren betekent ook dat je iemand eerlijke informatie geeft. Voor heel veel wensen bestaan alternatieven in verschillende prijsklassen.”
150975_klopperenkramer_image_auto Een team van ervaren chauffeurs
Al bij het overbrengen van de overledene zult u kennismaken met onze ervaren chauffeurs. Zij dragen er zorg voor dat al het vervoer met respect en waardigheid gebeurt.
150975_klopperenkramer_image_dragers Een team van ervaren dragers
Tijdens de uitvaart wordt de kist gedragen door onze dragers (voornamelijk studenten) en meestal op de schouders.
Soms doet de familie het ook zelf.

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedin