Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444

Memori condoleanceregister

Online herinneren en condoleanceregister

Klopper & Kramer biedt u de mogelijkheid om een online gedenkplaats c.q. condoleanceregister aan te maken.

Herinneringen verbinden

Bij een afscheid komen vaak talloze herinneringen boven. We denken terug aan hoe iemand was en wat we samen deelden. Foto’s, muziek, video’s, liefdevolle verhalen en typerende uitspraken die we willen koesteren, passeren de revue. Deze waardevolle herinneringen zorgen voor een gevoel van verbondenheid. Verbondenheid met de overledene en verbondenheid binnen de kring rondom de overledene.

Als we herinneringen delen, groeien ze in kracht, in waarde én in aantal. Samen vertellen ze een completer verhaal. Het verhaal over de persoon die -bijvoorbeeld- niet alleen iemands ouder, partner of kind is, maar ook een vriend(in), collega, oud-klasgenoot, sportmaatje of buurtgenoot. Hierdoor reikt de betekenis van iemands leven verder dan de dood. Daarom zijn herinneringen een groot geschenk voor nabestaanden en is iedere reactie van mensen om hen heen waardevol, hoe groot of hoe klein deze ook mag lijken.

Memori brengt herinneringen en reacties samen en bewaart deze. Onze eigen herinneringen én die van een ander. Om zo warmte, steun, saamhorigheid en liefde te brengen. Herinneringen en reacties geven kracht en bieden inspiratie. Niet alleen op de dagen rondom de uitvaart, maar altijd. Memori biedt betrokkenen de mogelijkheid om nabestaanden écht tot steun te zijn en geeft inhoud aan de wens iets voor ze te betekenen. Op een manier die past in de huidige tijdsgeest. Online, toegankelijk en respectvol.

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?