Direct hulp bij overlijden: 024 - 323 4444

Kinderuitvaart

Het overlijden van uw kind raakt u als ouder in het diepst van uw hart. Van kinderen afscheid moeten nemen is tegennatuurlijk. Terwijl u overspoeld wordt door emoties, moeten er allerlei praktische zaken geregeld worden. Van het ene op het andere moment moet u gaan nadenken over de invulling van het afscheid van uw kind. Er komt veel op u af. U kunt nadenken over de verzorging. Waar is uw kind die laatste dagen? Wat doen de broertjes en zusjes? Hoe wilt u het afscheid vorm geven?

Wij regelen niet alleen de praktische en logistieke zaken rondom het afscheid. In de periode van sterven en afscheid nemen hebben we zeker ook aandacht voor uw persoonlijke verhaal van waaruit de verdere begeleiding vorm krijgt. Wij kunnen hierbij helpen en vertellen wat er mogelijk is. Als dat even nodig is, nemen wij graag zorg uit handen, maar we vinden persoonlijke betrokkenheid en nabijheid van de ouders ook heel erg belangrijk.

Belangrijk is ook, dat u als ouder de tijd neemt om bij uw kind te zijn. Wij ondersteunen u bij wat u eigenlijk niet wilt: afscheid nemen. Toch moet dat afscheid, door zijn vorm, inhoud en warmte, u kracht geven voor de toekomst. Tijdens het dagelijkse huisbezoek staan we u bij; niet door het proces over te nemen maar door te helpen vanuit een persoonlijke en oprechte betrokkenheid.

Voorbespreking

Vraag hier een voorbespreking aan. Tijdens een voorbespreking bespreken we uw wensen en beantwoorden wij uw vragen.
Plan een voorbespreking

Depositofonds

Een deposito of depositofonds is een eenmalige storting van een geldbedrag. Dit bedrag zet u vast om de kosten voor uw uitvaart te dekken. Bij Klopper & Kramer kunt u een deposito voor uw uitvaart of begrafenis afsluiten.
Meer weten?