Begrafenisonderneming Nijmegen

Begrafenisonderneming Nijmegen

Naast de keuze voor een locatie staat u voor de keuze of u begraven of gecremeerd wilt worden. In veel gevallen wordt de keuze hierin gemaakt op basis van traditie en religie. 

Tegenwoordig maken steeds meer mensen de keuze op gevoel. Mocht u een begrafenisondernemer in Nijmegen zoeken, dan vindt u hieronder meer informatie over waar u aan moet denken en waarbij wij u kunnen helpen.

heidepol

Uitvaartbegeleiding

Er komt veel wetgeving kijken bij het begraven van een dierbare. Deze zorgen en het regelwerk kunnen wij u uit handen nemen en er samen voor zorgen dat het een mooie persoonlijke begrafenis wordt.

Er zijn veel verschillende gebruiken en rituelen wanneer iemand begraven wordt. Zo is er verschil tussen een katholieke en een protestantse begrafenis, of tussen een islamitische en een niet-religieuze uitvaart. Wij weten wat er mogelijk is en bespreken graag uw wensen omtrent de begrafenis. Zo zorgen we er samen voor dat het begraven volledig gaat zoals u dat wilt.

Begrafenis regelen in Nijmegen

Op het gebied van begrafenissen zien we de laatste jaren dat er veel meer diversiteit is. Deze diversiteit is belangrijk, omdat we zo een begrafenis persoonlijker maken en recht doen aan de overledene en aan de nabestaanden. Naast traditionele rituelen is er natuurlijk veel ruimte voor een persoonlijke invulling bij een begrafenis.

uitvaartverzekering

Dit zeggen anderen over ons

Zeer professioneel en bovenal zeer empatisch naar de naasten en naar de overledene toe.

De twee heren die onze vader kwamen ophalen hadden alle tijd, waren zeer beleefd en gaven alle ruimte voor verdriet. [...]
- Ede